LA POLICIA LOCAL D’ALTEA ESTRENA NOUS UNIFORMES CONFECCIONATS AMB MATERIALS SOSTENIBLES

L’edil de Seguretat Ciutadana Miguel de la Hoz informa dels nous uniformes de la Policia Local que “a més de tindre un disseny personalitzat s’ha confeccionat amb materials sostenibles”.

La regidoria de Seguretat Ciutadana ha dotat de nous uniformes a la Policia Local, tal com ha informa Miguel de la Hoz “les noves peces tenen un disseny personalitzat que diferenciarà a l’agrupació local d’altres similars. Recordem que l’anterior disseny, de molts anys arrere, necessitava uns canvis per a l’adaptació a noves necessitats”.

La nova uniformitat del cos de Policia Local d’Altea compta amb diferents canvis ja que l’actual model ha eliminat els colors cridaners i fluorescents per a passar d’un uniforme bicolor a un d’un sol to, tot en blau marí d’igual manera que  s’ha modificat la tipografia de les lletres per un disseny més actualitzat.

A més dels canvis esmentat també hi ha hagut canvis tècnics dels que el propi edil ha destacat que “hem apostat per la qualitat i la sostenibilitat ja que aquest nou equipament està fabricat al 100% amb materials reciclats i compta amb els màxims certificats de qualitat”.

Buscant eixa balança entre funcionalitat, qualitat i sostenibilitat cal resaltar que els uniformes, creats per Moda Esportiva, inclouen tecnologies innovadores en l’àmbit tèxtil comCOOLMAXPRO, que transporta la suor fora de la peça perquè s’evapore ràpidament; compta amb la tecnologia freshFX, que incorpora ions de plata en la mateixa fibra per a l’eliminació de bacteris; i també compta amb un sistema de protecció UPF40 en el teixit, resaltant com afirma Miguel de la Hoz que  “Totes aquestes característiques fan que la Policia Local d’Altea compte amb les últimes tecnologies en qualitat tèxtil per als seus uniformes”.

Per últim el regidor de Seguretat Ciutadana aprofitava per enaltir la labor de la Policia Local a qui “agraïsc tot el treball realitzat diariament al nostre municipi vetlant per la seguretat a Altea”.