LA FIRA ORIENTA’T ORGANITZADA PER LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ CELEBRA LA SEVA CINQUENA EDICIÓ

Orienta’t, la fira d’orientació laboral i acadèmica organitzada des de l’àrea d’Educació que representa Vicenta Pérez celebra a Altea la seva 5ena edició organitzant una ampla exposició informativa de les diferents eixides laborals acadèmiques una vegada finalitzats els estudis secundàris, batxillerat o formació professional

Un any més es celebra al nostra municipi la fira Orienta’t que s’oganitza des d’Educació i que dona informació als estudiants sobre les diferents ofertes i exides tant acadèmiques com profesionals una vegada s’han finalitzat els estudis secundàris, professionals o de batxillerat tal com ha indical la regidora Vicenta Pérez “És la cinquena edició que fem de la fira i enguany tornem a la presencialitat que aportarà un ambient diferent i pròxim, a més, d’oferir als estudiants informació de primera mà per part dels especialistes”.

Aquestes jornades pretenen ajudar sobretot alumnes que estiguen cursant 4t d’ESO o 2n de Batxillerat en els IES Altaia i Bellaguarda. Ja que, són cursos on l’alumnat ha de decidir el seu futur professional. No obstant això, ORIENTA’T també estarà oberta per a qualsevol persona que necessite orientació formativa o professional i tal com ha avançat la pròpia regidora «Els estands de la “Fira Orientat’t V” estan aconsellant a l’alumnat a través de professionals sobre diferents formacions laborals. Alguns d’aquests estudis són els graus mitjans i batxillerats que ofereix l’IES Bellaguarda, com, per exemple: el de finances i administració, de producció agroecològica, projectes d’edificació; o també, graus de la Universitat Miguel Hernández i de la UNED, informació sobre escoles d’art, assessorament sobre l’accés a l’oposició de Policia Nacional i a l’Exèrcit Espanyol, estudis sobre tripulants de cabina o de creació de videojocs entre molts altres més».

Vicenta Pérez també ha volgut remarcar que “La fira ORIENTA’T és un bon lloc on l’alumnat que canviarà de cicle pot informar-se de les opcions que tenen a la seua disposició”.