ELS EDILS DE SEGURETAT CIUTADANA I SANITAT FELICITEN ELS AGENTS A-72 I A-106 QUE VAN SALVAR LA VIDA D’UN CIUTADÀ

Els regidors Miguel de la Hoz i José Luís León han vulgut felicitar publicament als agents A-72 i A-106 que el passat 26 de setembre van salvar la vida d’un ciutadà que va patir una parada cardio respiratòria

Els regidors de Seguretat Ciutadana, Miguel de la Falç, i Sanitat, José Luís León  han volgut felicitar i agrair la labor dels agents a-72, Antonio Ferrer, i A-106 Rubén Martínez, que van salvar la vida d’un ciutadà H.M. gràcies a l’ús dels desfibril·ladors i tècniques sanitàries que van aplicar.

Tal com informa Miguel de la Hoz “els agents es van personar en el lloc de l’incident abans de l’arribada del DIA i gràcies a aqueixa ràpida intervenció i professionalitat van poder salvar la vida d’una persona”. A més el regidor ha informat que “actualment hi ha dos vehicles de la Policia Local amb equip de desfibrilació instal.lat i la pretensió és que ho tinguen tots els vehicles de la policía”

D’altra banda el regidor de Sanitat, José Luís León, també ha volgut enaltir la labor dels dos agents als qui agraïa la seua professionalitat i dedicació a més de destacar “la importància i beneficis que suposa per a Altea comptar amb els equips de desfibril·lació, dos d’ells instal·lat en un vehicle policial, i altres situats en diferents punts del municipi.

La unitat del DIA també ha volgut felicitar i agrair l’actuació dels dos agents que van salvar la vida d’un ciutadà destacant de manera pública que «gràcies a la seua intervenció i aplicació de tècniques RPC van poder salvar a aquest ciutadà que havia patit una parada cardio respiratòria» a més han volgut destacar que «sempre estan per a ajudar en tot el que necessiten, fet que facilita molt la labor del DIA».

Els dos edils coincideixen en la importància de ressaltar la labor dels agents de la Policia Local així com a remarcar la seua dedicació cap al poble d’Altea.