EL REGIDOR DE BENESTAR SOCIAL VALORA MOLT POSITIVAMENT LA CAMPANYA SOLIDÀRIA REALITZADA AL NADAL

José Luís León Gascón, edil de Benestar Social, hafet una valoració més que positiva de la campanya solidària de Nadal, de la qual ha manifestat sentir-se molt orgullós i satisfet

El regidor de Benestar Social, 𝗝𝗼𝘀é 𝗟𝘂𝗶𝘀 𝗟𝗲ó𝗻 𝗚𝗮𝘀𝗰ó𝗻, ha realitzat un balanç positiu de la 𝘾𝙖𝙢𝙥𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙎𝙤𝙡𝙞𝙙à𝙧𝙞𝙖 𝙙𝙚 𝙉𝙖𝙙𝙖𝙡 que, al costat de les ONGs locals i comarcals Creu Roja, Càritas i Cor Exprés, han realitzat en aquestes dates.

Una campanya que ha permés el repartiment en vals d’alimentació de 7.460€ entre 174 famílies.

“Des de principis de desembre, hem mantingut reunions per a preparar al detall el numere de les famílies i xiquets de la nostra localitat que necessiten una aportació extra a la seua situació”; ha comentat l’edil. Les aportacions són distribuïdes per les ONGs i han consistit en vals d’alimentació i joguets.

León Gascón ha recordat que, “la Campanya Solidària de Nadal és un extra a totes les gestions d’ajuda que es realitza des del departament de Serveis Socials d’Altea”.

El regidor ha tingut paraules d’agraïment per a tot l’equip de Serveis Socials d’Altea, el qual contribueix a la detecció de famílies amb major grau de vulnerabilitat i col·labora en l’organització aquesta campanya nadalenca.