Miguel de la Hoz, regidor de Comerç, ha presentat una nova edició de “La Cuina de les Barques” que enguany comptarà amb una visita guiada per a conèixer la pesca artesanal d’Altea
El regidor de Comerç, Miguel De la Hoz, ha presentat junt a Mario Ayús, representant a l’entitat GastroEventos, una nova edició de la jornada gastronòmica “La Cuina de les Barques”, que es celebrarà del 6 al 15 de novembre.
Miguel de la Hoz ha destacat que “en aquesta edició i en col·laboració amb la regidoria de Comerç i i la de Turisme, des del Parc Natural de la Serra Gelada s’ha organitzat la ruta guiada “Consum responsable i pesca artesanal a Altea”, per al diumenge 8 de novembre amb eixida a les 10.30 hores des de l’aparcament del port pesquer”.
Aquesta edició de “La Cuina de les Barques” acull a un total de quinze restaurants que tal com avança l’edil “oferiran diferents menús amb uns preus que oscil·laran entre 20 i 35 euros, on l’ingredient principal serà el peix de la badia d’Altea”.
Els establiments que participaran en la nova edició de “La Cuina de les Barques” són: el restaurant Campomanes; Mana Lounge Beach; el Bon Vent del Club Nàutic; Restaurant La Clau; l’Austríac; la Taverna del Xef; Casa Vital, Hotel Althaia; Ca Pere; Chez Pière; el Restaurant Mallol; Juan Abril; la Terrassa by Helen; Il Bandito i el Cantó del Palasiet.
L’edi lde l’àrea ha informat que “com en totes les edicions hi haurà premis tant per a l’establiment guanyador com per als comensals. El premi per al restaurant guanyador de les jornades és un val de 200€ per a gastar en comerços d’Altea i publicitat gratis durant un any a la plataforma GastroEventos, incloent tots els serveis. Quant als premis per als comensals, se sortejaran dos packs degustació de cerveses Althaia; dos lots de vi gentilesa de Bodegas Borja Pérez; dos packs de dues botelles de vi de taronja Príncep de Azahar; un pack de productes naturals Stepy i un pack degustació de productes de Chocolates Clavileño”.
Miguel De la Hoz ha volgut remarcart la qualitat i àmplia varietat dels menús proposats per cadascun dels establiments col·laboradors a més d’afirmar que “ara més que mai, l’hostaleria necessita el nostre supor ja que degut a la crisi sanitària que estem passant aquest és un dels sectors més afectats i l’hem de recolzar”.
El regidor també ha volgut informar que “aquest esdeveniment gastronòmic comtptarà amb totes les mesures de prevenció i els establiments participants estan totalment condicionats per a rebre a tots els clients que vulguen degustar un bon menú”.
A més l’edil de Comerç ha animat a animat a tothom a gaudir d’ aquestes jornades a més d’agrair la seva paticipació i suport a l’Associació d’Hostalers, Hospal; Cerveses Altahia; Bodegas Borja Pérez; Pescados Moltó; Bodegas Sendra González; Chocolate Clavileño i Jabones Stepy.