COMERÇ PRESENTA UNA NOVA EDICIÓ DE “LA CUINA DE LES BARQUES”

Miguel de la Hoz, regidor de Comerç, ha presentat una nova edició de “La Cuina de les Barques” que enguany comptarà amb una visita guiada per a conèixer la pesca artesanal d’Altea

El regidor de Comerç, Miguel De la Hoz, ha presentat junt a  Mario Ayús, representant a l’entitat GastroEventos, una nova edició de la jornada gastronòmica “La Cuina de les Barques”, que es celebrarà del 6 al 15 de novembre.

Miguel de la Hoz ha destacat que “en aquesta edició i en col·laboració amb la regidoria de Comerç i i la de Turisme, des del Parc Natural de la Serra Gelada s’ha organitzat la ruta guiada “Consum responsable i pesca artesanal a Altea”, per al diumenge 8 de novembre amb eixida a les 10.30 hores des de l’aparcament del port pesquer”.

Aquesta edició de “La Cuina de les Barques” acull a un total de  quinze restaurants que tal com avança l’edil “oferiran diferents menús amb uns preus que  oscil·laran entre 20 i 35 euros, on l’ingredient principal serà el peix de la badia d’Altea”.

Els establiments que participaran en la nova edició de “La Cuina de les Barques” són: el restaurant Campomanes; Mana Lounge Beach; el Bon Vent del Club Nàutic; Restaurant La Clau; l’Austríac; la Taverna del Xef; Casa Vital, Hotel Althaia; Ca Pere; Chez Pière; el Restaurant Mallol; Juan Abril; la Terrassa by Helen; Il Bandito i el Cantó del Palasiet.

L’edi lde l’àrea ha informat que “com en totes les edicions hi haurà premis tant per a l’establiment guanyador com per als comensals. El premi per al restaurant guanyador de les jornades és un val de 200€ per a gastar en comerços d’Altea i publicitat gratis durant un any a la plataforma GastroEventos, incloent tots els serveis. Quant als premis per als comensals, se sortejaran dos packs degustació de cerveses Althaia; dos lots de vi gentilesa de Bodegas Borja Pérez; dos packs de dues botelles de vi de taronja Príncep de Azahar; un pack de productes naturals Stepy i un pack degustació de productes de Chocolates Clavileño”.

Miguel De la Hoz ha volgut remarcart la qualitat i àmplia varietat dels menús proposats per cadascun dels establiments col·laboradors a més d’afirmar que “ara més que mai, l’hostaleria necessita el nostre supor ja que degut a la crisi sanitària que estem passant aquest és un dels sectors més afectats i l’hem de recolzar”.

El regidor també ha volgut informar que “aquest esdeveniment gastronòmic comtptarà  amb totes les mesures de prevenció i els establiments participants estan totalment condicionats per a rebre a tots els clients que vulguen degustar un bon menú”.

A més l’edil de Comerç ha animat a animat a tothom a gaudir d’ aquestes jornades a més d’agrair la seva paticipació i suport a l’Associació d’Hostalers, Hospal; Cerveses Altahia; Bodegas Borja Pérez; Pescados Moltó; Bodegas Sendra González; Chocolate Clavileño i Jabones Stepy.