COMERÇ ANUNCIA EL CENTRE COMERCIAL VIRTUAL ON PODRAN PARTICIPAR ELS COMERÇOS LOCALS QUE HO DESITGEN

Miguel de la Hoz anuncia que «en breu Altea comptarà amb un Centre Comercial On line on podran adherir-se els comerços locals que ho desitgen»

Miguel de la Hoz, edil de Comerç, junt al president de l’Associació Local de Comerciants i Empresaris d’Altea, Diego Coello i president de l’associació Feria de Eventos de Altea, Sergio Pastor, han presentat el nou i ambiciós projecte de vendes on line “Altea tu comercio en la red”, en el que estan treballant des de va varios mesos per a potenciar el comerç local juntament amb les noves tecnologies.

De la Hoz ha destacat que «es tracta d’una iniciativa de la Regidoria de Comerç que des d’un inici ha volgut comptar amb les idees, el consens i la col·laboració de ALCEA i Feria de Eventos de Altea. “Altea tu comercio en la red” permetrà que cada empresa o negoci del nostre municipi, que així ho desitge, puga mostrar el seu negoci i vendre a través d’ell els seus productes, a cost 0».

A més el regidor de Comerç ha volgut destacar que “si en els últims anys s’ha vist com el comerç on line va en augment, amb la pandèmia esta modalitat s’ha multiplicat de forma exponencial, de manera que des de la regidoria vam creure necessari potenciar esta manera de vendes i compres perquè els comerços i empreses locals puguen oferir els seus productes i la gent puga adquirir-los sense haver de desplaçar fins a la botiga”.

Aquesta iniciativa, tal com resaltava l’edil de Comerç, ha suposat un treball molt intens en estos últims dos mesos i ara el posem en marxa la campanya d’informació i adhesió d’empreses i negoci, que compta amb un grup promotor inicial confirmat de 50 empreses i negocis inscrits d’Altea qui a més ja qualificat este Marketplace com “un valor afegit per al conjunt de comerços, empreses i negocis de la nostra ciutat la iniciativa resulta especialment interessant pel suport que suposarà a les vendes en sectors com el comercial i de serveis, tan importants en la vida econòmica i social de la nostra ciutat”; ha assenyalat el regidor d’àrea, que ha destacat que “és una iniciativa que fomenta la innovació i la col·laboració dins el sector empresarial i en la gestió publicoprivada; al temps que posa a disposició dels nostres comerços i negoci un nou canal de comunicació amb els seus clients actuals i futurs”.

Segons els detalls aportats pel regidor, en uns 10 dies estarà acabada la portada del web i s’espera posar en funcionament a finals del mes de gener.

Com a usuaris o clients es podrà accedir de forma fàcil, intuïtiva i atractiva i localitzar producte, agrupats en les categories corresponents, botigues agrupades per sector, etc. I fer les compres que bé podem rebre en els nostres domicilis o bé podem recollir en el propi comerç. La forma de pagament serà pels mitjans habituals: targeta de crèdit, paypal, contra reemborsament, o fins i tot per Bizum.

Com a empresa, comerç o negoci es podrà incorporar a la plataforma tots els productes que es vulga; es podrà definir les formes de cobrament d’entre totes les possibles; es podrà decidir si es vol utilitzar un sistema propi d’enviament, o el de la plataforma i a més hi haurà cursos de formació en l’ús i maneig de la plataforma

A l’hora d’incorporar la informació del negoci i els productes a la plataforma: es podrà realitzar de forma directa, que siguen realitzats per una empresa especialitzada amb la qual ja treballe el negoci o el mateix Marketplace.

El 100% dels costos d’implantació del sistema, el manteniment de la plataforma i les accions base de publicitat i promoció de la plataforma són assumits per l’Ajuntament d’Altea per als exercicis 2020 i 2021.

Miguel de la Hoz ha informat que «els negocis que s’inscriguen pagaran una quota simbòlica de 50€, per l’any 2021, si s’inscriuen abans de finals de gener. Si ho fan després, esta quota serà de 100€. A excepció dels socis de les associacions promotores, Alcea i Fira d’Esdeveniments, per als quals la inscripció serà gratuïta com a mesura de foment de l’associacionisme i en resposta a la implicació i treball d’estos col·lectius durant tot el procés».

Per participar en el projecte s’ha d’accedir a la landing page informativa, que s’ha preparat a l’efecte i que es troba activa en:

www.alteatucomercioenlared.com

Per als presidents de Alcea i Fira d’Esdeveniments, han agraït a la regidoria de Comerç i a l’Ajuntament d’Altea la posada en marxa d’esta iniciativa que “hagués sigut impossible sense l’administració a causa del seu elevat cost”, esta és una gran oportunitat per al comerç local de donar-se a conèixer i vendre els seus productes arreu del món. “Esta iniciativa suposa una oportunitat de negoci que ve a donar suport a la venda presencial en uns temps en què el comerç ho està passant malament”. Tots dos estan convençuts que “Altea tu comercio en la red” pot arribar a ser una de les plataformes de venda més importants de la província si el comerç local s’implica i així ho està fent, ja que abans de eixir a la llum pública ja compta amb 50 inscrits.