MURAL LGTB Altea

CENTRE CULTURAL JUVENIL COMMEMORA EL DIA LGTBI+ AMB UN MURAL

Marta Lloret anuncia que el Centre Cultural Juvenil commemora el dia LGTBI+ amb un mural pintat pels joves d’Altea i el grafiter Chokone

El passat cap de setmana, la regidoria de Joventut va organitzar una activitat amb els joves del poble per commemorar el dia LGTBI+. L’edil encarregada de l’àrea, Marta Lloret, ha explicat que es tractava d’una iniciativa creada per conscienciar als adolescents, en la qual tots els presents havien de deixar la seua empremta amb paraules i dibuixos a favor de la igualtat i els drets LGTBI+ en un mural de 8 metres de llarg.

Per posar punt i fi a l’activitat, que es va celebrar divendres 3 i dissabte 4 de juliol, van comptar amb l’ajuda del grafiter d’art urbà ‘Chokone’, reconegut en l’àmbit internacional, qui va acabar el mural que a partir d’ara formarà part de la decoració del Centre Cultural Juvenil d’Altea. “És un orgull per al departament veure la rebuda que ha tingut esta activitat, que ha donat a conèixer que este centre és un lloc inclusiu, de respecte entre persones i de defensa de tots els drets i llibertats de qualsevol col·lectiu”, ha afegit la regidora.

Per respectar l’aforament i les mesures de seguretat establertes es van organitzar grups de 5 persones que participaven cada 30 minuts, a banda d’açò, l’ús de la mascareta era obligatori durant tota l’activitat i  hi havia a disposició dels joves una estació d’higiene a l’entrada del recinte per desinfectar-se les mans.