AVUI S’ENCENEN LES LLUMS DE NADAL A ALTEA

El regidor Miguel De la Hoz informa de l’encesa de llumns de Nadal al nostre municipi esta vesprada en un acte ple de moltes sorpreses

L’edil de Comerç i Educació, Miguel de la Hoz informa que AVUI a les 18:30h, tindrà lloc l’encesa de les llums de Nadal a la Plaça de l’Ajuntament en una vesprada plena de sorpreses.

De la Hoz afimava que “ja tenim ací el Nadal per això des de la regidoria de Comerç volem convidar a tothom a aquesta inauguració amb l’encesa de l’arbre de Nadal i el enllumenat especial d’estes dates, sorpreses i xocolatada, a més comptarem amb les nadales que els xiquets i xiquetes d´EsMuAltea interpretaran a la mateixa Plaça de l´Ajuntament»

A més de l’enllumenatm, el regidor de Comerç també ha avançat les diverses activitats de què es podrà gaudir durant el Nadal a Altea com és el cicle de cinema infantil n’és una «aquest cicle donarà inici el dissabte 3 de desembre a les 18:30h al Centre Social amb la pel·lícula “Encanto”; continuarà el dilluns 26 amb la pel·lícula “Saving Santa” i el dia 29 amb la pel·lícula “Canta 2”. Tancarà el cicle el film “Els barrufets i el poble amagat”, el dia 2 de gener. Totes les projeccions seran al Centre Social a les 18:30h amb entrada gratuïta».

Miguel de la Hoz reitera la invitació a participar en esta primera vesprada nadalenca i anuncia sorpreses i moltes activitats per a tots els públics durant les properes festes de Nadal.