ALTEA CELEBRARÀ DEL 17 AL 19 D’OCTUBRE ELS ACTES COMMEMORATIUS DEL DIA INTERNACIONAL CONTRA EL CÀNCER DE MAMA

La regidoria de Sanitat i ANÉMONA organitzen del 17 al 19 d’cobtubre activitats solidàries a Altea per commemorar el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama

Desde la regidoria de Sanitat, encapçalada per  José Luis León Gascón, conjuntament amb l’Associació ANÉMONA, amb la seva presidenta María Botella, han organitzat per als dies 17, 18 i 19 d’octubre les activitats en commemoració del Dia Internacional del Càncer de Mama.

José Luís León ha avançat que “el treball que diariament realitza Anémona així com les activitats que du a terme tenen un gran impacte i una importantíssima labor per a totes les persones afectades de la localitat, i malgrat l’anul.lació de  la marxa solidària prevista per al 15 de març degut a la situación sanitària, tornarem amb més força”.

El regidor de Sanitat tambié ha informat de les activitats que com ell mateix ha comentat “s’iniciaran el pròxim 13 d’octubre, a les 12:00 hores, on es procedirà a penjar al balcó de l’Ajuntament d’Altea, el llaç rosa, símbol d’esta lluita contra el càncer de mama. D’altra banda, una hora abans, a les 11:00 hores, tindrà llc a Ràdio Altea una entrevista en la que acompanyaré a la Presidenta d’ Anémona per parlar d’aquesta associació i dels actes programats”.

Continuant amb les activitats previstes, ens avança que “els dies 17, 18 i 19 d’octubre l’edifici de l’ajuntament s’il·luminarà de rosa com a identificació del Dia Internacional del Càncer de Mama. El diumenge 18, representants de l’Associació ANÉMONA amb una delegació de l’Ajuntament d’Altea, duran a terme, amb les màximes mesures de seguretat,  una eixida a peu per a donar visibilitat a la lluita contra el càncer de mama”.

D’un altra part la presidenta d’ANÉMONA, María Botella, ha agraït la participació que ha tingut Altea “tant ara a pesar de la situación de pandemia en la que ens trobem com en anteriors ocasions, i encara que no podem realitzar la nostra marxa solidària volem seguir transmeten el nostre recolzament, solidaritat i suport a través de les xarxes socials. Per això volem demanar-li a totes les persones que van adquirir la seua samarreta el passat mes de març  que ens facen arribar les seues fotografies a través de @anemonamarinabaixa en Instagram, Facebook i Twitter, o mitjançant WhatsApp al 652 227 739”.

Per la seua part, León Gascón ha convidat a tota la ciutadania a emprar l’etiqueta #AlteaConAnemona2020 i inundar les xarxes socials de rosa amb accions que identifiquen la solidaritat del poble d’Altea; amb la finalitat de visibilitzar la lluita contra el càncer de mama.