ALTEA ACULL DEL 2 A 12 D’OCTUBRE UNA NOVA EDICIÓ DE LA RUTA DE LA TAPA FRUITS DE TARDOR

El regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, ha presentat la nova edició de la Ruta de la Tapa Fruits de Tardor que tindrà lloc a Altea del 2 al 12 d’octubre.

Hui s’ha presentat de mans de l’edil de Comerç, Miguel de la Hoz, una nova edició de la Ruta de la Tapa Fruits de Tardor que té com a protagonista els productes agrícoles de l’època tardorenca.

Tal com ha informat Miguel de la Hoz «aquesta ruta és de les més importants ja que es dona i mostra el suport al sector hostaler que ha sigut un dels més castigats pel COVID, la ruta es desenvoluparà del 2 al 12 d’octubre i compta amb la participació de 15 establiments: Manà Lounge, Bon Vent, La Trova, El Austríaco, La Cañata, Casa Vital, La Picaeta de Lola, Terramaris, Gi&Bla, Altaia (hotel), Bistro Shabby Chic, La Clau, L’Ideal, Il Bandito i La Taberna del Xef».

El regidor de l’àrea de Comerç afirma «que cada establiment presentarà una tapa obligatòria amb  ingredients propis de la tardor i una altra tapa lliure. El preu de cada tapa serà de 3 euros i se servirà acompanyada d’un vi o cervesa».

A més l’edil ha volgut destacar que cada establiment optarà a l’un premi a la Millor Tapa de Tardor de 200 euros, inserció de publicitat en Ràdio Altea i un any gratis de promoció en GastroEventos i s’optarà a un altre premi d’igual categoria per a la Millor Tapa Lliure»

Però això no serà tot ja que De la Hoz ha informat que els que assistisquen a la Ruta de la Tapa entraran en el sorteig de 100€ per a gastar en comerç local; també optaran a 2 packs de cervesa artesana Altahia per a dues persones;  o bé 5 lots de tres botelles » Cellers Borja  Pérez» a més de poder guanyar un menú per a dues persones en La Picaeta de Lola i es podrà participar per optar a guanyar algún d’aquests premis segellant i votant en un mínim de 3 locals».

Miguel de la Hoz anima a la població a gaudir d’aquest esdeveniment  gastronòmic del qual ha volgut destacar que “es realitzarà sota les màximes mesures de seguretat per a que tothom pugem gaudir d’aquest amt tota tranquilitat”.