ALTEA ACULL AQUEST DISSABTE EL SEU PRIMER «FÒRUM JOVE» DIRIGT A JOVES ENTRE 14 I 30 ANYS

La regidora de Joventut, Marta Lloret, convida a tetes i tots els joves de 14 a 30 anys a participar del primer Fòrum Jove aquest dissabte 16 d’octubre per tal de fer a la joventut alteana partícp de les polítiques locals

Marta Lloret, edil de Joventut, ha recordat que aquest dissabte es celebra a Altea  el primer Fòrum Jove baix el lema “Participa, volem escoltar-te” i que es desenvoluparà al Centr Juvenil a partir de les 17.00 hores.

Aquest este fórum, com informa la regidora de l’àrea, “es celebra per primera vegada i té com a objecte posar a l’abast dels nostres joves el poder participar dirctament en el disseny de les polítiques locals per a que les seves propostes i inquietuds siguen escoltades i exposades, donant-los així l’oportunitat de fer valdre les seves proposicions, preocupacions i necessitats”.

 Marta Lloret ha avançat que “al Fòrum Jove podrem debatre les aportacions dels joves participants a més recollir eixes propostes i idees treballant per donar-los form. A més estarà tot coordinat per un equip de professionals format per sociòlegs, una mediadora i la tècnica de joventut”.

Marta Lloret anima als joves alteans i alteanes que tinguen entre 14 i 30 anys a participar en aquest Fòrum Jove en el que com ella mateixa ha destacat  “volem escoltar als nostres joves perquè tenen molt a dir i a aportar per això es tot un orgull el poder acollir aquest fòrum a Altea on els nostres joves seran escoltats i tinguts en compte, a més pretem aconseguir que tots i totes formen part i tinguen representació dins d’un òrgan municipal, ara amb el Fòrum Jove i en el futur mitjançant el Consell Local de Joventut que pretenem crear”.

El Fòrum Jove es celebrarà aquest dissabte 16 d’octubre al Centre Juvenil, la participació es realitzarà amb inscripció prèvia a través del telèfon 627 472 083 o el correu joventut@altea.es. Recordar que degut a la situació sanitària actual les places seran limitades per `poder garantir les mesures de seguretat.