ALTEA ACOLLIRÀ EL SEU PRIMER «FÒRUM JOVE» DIRIGIT A JOVES ENTRE 14 I 30 ANYS

La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha anunciat que Altea acollirà el primer Fòrum Jove el proper 16 d’octubre per tal de fer a la joventut alteana partícep de les polítiques locals

Marta Lloret, edil de Joventut, ha presentat el primer Fòrum Jove que acollirà Altea i que porta el lema “Participa, volem escoltar-te” que tindrà lloc el pròxim 16 d’octubre a les 17:00 hores al Centre Juvenil d’Altea .

Tal com avançava la regidora «aquest fòrum que celebrarem per primera vegada té com a objecte posar a l’abast de la població jove la possibilitat de participar en el disseny de les polítiques locals per a que les seves propostes i inquietuds siguen escoltades i exposades, un fet que ja es realitza a diferents pobles valencians i que ara tindrem nosaltres també».

En el Fòrum Jove, tal com explica Marta Lloret, «es debatran les aportacions dels joves participants a més recollir eixes propostes i idees treballant per donar-los forma tot coordinat per un equip de professionals format per sociòlegs, una mediadora i la tècnica de joventut”.

Marta Lloret anima als joves alteans i alteanes que tinguen entre 14 i 30 anys a participar en aquest Fòrum Jove destacant que «volem escoltar als nostres joves perquè tenen molt a dir i a aportar per això em complau moltíssim el acollir aquest fòrum a Altea on pretem aconseguir que tots i totes formen part i tinguen representació dins d’un òrgan municipal, ara amb el Fòrum Jove i en el futur mitjançant el Consell Local de Joventut que pretenem crear”.

El Fòrum Jove es celebrarà el 16 d’octubre al Centre Juvenil, la participació es realitzarà amb inscripció prèvia a través del telèfon 627 472 083 o el correu joventut@altea.es. Recordar que degut a la situació sanitària actual les places seran limitades per `poder garantir les mesures de seguretat.